+31 641616371
info@myrtheopjebruiloft.nl
Kerkewijk 65c, Veenendaal, Nederland
Follow:

Muziek tijdens jullie ceremonie is een hele mooie toevoeging, en creëert een waardevolle herinnering, om nog erg lang van na te genieten! Jullie favoriete nummers, bijvoorbeeld uit je verkeringstijd, waar jullie elkaar op hebben ontmoet of waar jullie toen zo op gedanst hebben, zing ik live waarbij ik mezelf begeleid op de piano. De binnenkomst van de bruid en het tekenen van de akte, zijn mooie momenten om te omlijsten met muziek.

Wil je er daarnaast graag een extra instrument erbij, zoals een viool, fluit of saxofoon? In een kennismakingsgesprek kan ik al jullie wensen bespreken! 

Ook denk ik uiteraard graag met jullie mee over welke nummers, een specifiek uitvoering of welk gedeelte van het nummer jullie graag gezongen willen hebben. Persoonlijk, en met jullie sfeer & stijl voor ogen.

 

Richtprijs 395,-

 

#cata_button_075cxhozqm.cata-button{}#cata_button_075cxhozqm.cata-button .cata-btn{color: #ffffff; background-color:#e49497}#cata_button_075cxhozqm.cata-button .cata-btn:hover{color: #ffffff; background-color:#dfa1a3}
WhatsApp chat